Handgemaakte kaarsen, in vele kleuren beschikbaar.

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Welkom bij Crea Candles

Welkom bij Crea Candles, mijn naam is Mieke en ik ben iemand die altijd creatief bezig is. Eind 2022 ben ik als hobby begonnen met oude kaarsen om te smelten en er nieuwe kaarsen van de maken. Al snel kwam ik informatie tegen over de voordelen van koolzaadwas en vooral hoeveel natuurvriendelijker het is. Nadat ik me hierin verdiept heb, ben ik ermee aan de slag gegaan.

Na heel wat uren proberen en vooral leren, kwamen er telkens mooiere resultaten in allerlei vormen en kleuren tevoorschijn. De stijl van een kaars is zeer persoonlijk en dus is er veel keus in zowel de vormen als de kleuren. Mijn doel is om een kaars een echt onderdeel te laten zijn van het interieur. Vaak krijg ik de reactie dat het zonde is om deze kaarsen aan te steken en ik zeg dan altijd: als eerste is het decoratie en daarna pas een kaars.

Hoe leuk is het om een mooie kaars te krijgen als bedankje of bij je verjaardag. Of als cadeau naast een envelopje bij een bruiloft.

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop