Handgemaakte kaarsen, in vele kleuren beschikbaar.

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Verzenden en retourneren

Verzenden en levertijd
De verzendkosten bij Crea Candles zijn gratis bij een bestelling van 50 euro of meer. Onder de 50 euro betaal je €6,95.
Bij Crea Candles streven we ernaar om binnen 1-3 werkdagen je bestelling te versturen. Je ontvangt van DHL een traceercode om je bestelling te volgen. Niet ontvangen? check even je spam box.
De verzendkosten zijn €6,95.

Afhalen
Afhalen is alleen mogelijk op afspraak. We hebben geen winkel. Als de bestelling bij ons is binnengekomen, nemen wij contact met je op om een afspraak te plannen.

Retour
Mocht het voorkomen dat je bestelling niet naar je zin is, of er is toch iets niet in orde, dan is het mogelijk om het product terug te sturen. Na ontvangst heb je 14 dagen de tijd om je bestelling te retourneren. Stuur eerst een mail naar mieke@creacandles.nl met je ordernummer en reden voor retour met eventuele foto’s. Het terugsturen van je bestelling of product is op eigen kosten en dient teruggestuurd te worden in de originele verpakking. Je krijgt het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten terug, mits alle producten compleet en zonder beschadigingen zijn teruggestuurd. Als je producten retourneert en daardoor je complete bestelling onder de 50 euro uitkomt, worden de verzendkosten ingehouden op je retourbedrag. Het verschuldigde bedrag wordt binnen 14 dagen na ontvangst van de retourzending terug gestort op je rekening.

Uitzonderingen retourneren
Bestellingen die gepersonaliseerd zijn, kunnen wij helaas niet terug nemen. De verkoop is na succesvolle betaling definitief.

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop