Handgemaakte kaarsen, in vele kleuren beschikbaar.

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Nieuwe modellen

Goed nieuws! Crea Candles heeft weer nieuwe modellen! Zo hebben we nu de handgemaakte Rozen Beer van koolzaadwas beschikbaar. Een behoorlijk grote kaars van maar liefst 645 gram die bedekt is met super gedetailleerde roosjes. De Rozen Beer houdt een hartje vast en staat echt voor de liefde. Deze kaars is echt erg leuk om te geven met bijvoorbeeld kerst of Valentijnsdag of natuurlijk gewoon als verrassing. Ook is de Rozen Beer erg leuk om aan aanstaande ouders cadeau te geven. De Rozen Beer is beschikbaar is zowel roze als blauw of gewoon in een neutrale kleur als het geslacht nog niet bekend is.

Ook nieuw op de site is zijn de Beer en de Wooly M. Van de Wooly familie waren er al twee modellen beschikbaar: de Small en de Large. Nu is de familie compleet en vormen ze samen een leuk trio.

De Beer is een schattig en bijna knuffelbare kaars. Met zijn vriendelijke uitstraling is hij de ideale kaars voor in een gezellige woonkamer. Of je hem nu cadeau wilt geven aan een geliefde of gewoon je eigen collectie wilt uitbreiden, de Beer zal zeker een glimlach op je gezicht toveren.

Samen vormen de Beer, de Wooly M en de andere leden van de Wooly familie een gezellig en veelzijdig assortiment kaarsen. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn zorgvuldig ontworpen om veilig en duurzaam te zijn.

Dus waar wacht je nog op? Breng wat vrolijkheid in je leven met de Beer de Rozen Beer en de Wooly M. Ze zijn verkrijgbaar op onze website en wachten erop om door jou geknuffeld te worden. Bestel ze nu en geniet van de warmte en vreugde die ze met zich meebrengen!

  • Handgemaakte koolzaadwas kaarsen van Crea Candles. Beer blanco
  • Handgemaakte koolzaadwas kaarsen van Crea Candles. Wooly M paars
  • Handgemaakte koolzaadwas kaarsen van Crea Candles. Rozen Beer beige
  • Handgemaakte koolzaadwas kaarsen van Crea Candles. Wooly M caramel
  • Handgemaakte koolzaadwas kaarsen van Crea Candles. Rozen Beer blanco
  • Handgemaakte koolzaadwas kaarsen van Crea Candles. Beer terracotta
  • Handgemaakte koolzaadwas kaarsen van Crea Candles. Wooly M blanco
  • Handgemaakte koolzaadwas kaarsen van Crea Candles. Rozen Beer roze blauw

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop