Handgemaakte kaarsen, in vele kleuren beschikbaar.

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

De nieuwe site

Niet te geloven dat het dan eindelijk zo ver is!! Na hard werken en heel veel leren is het dan eindelijk zover: de website is online. Er kwam nog een hoop kijken bij het inrichten en maken van een website en voor iemand die zoiets nog nooit gedaan heeft, was het best een uitdaging. Gelukkig hebben we tegenwoordig handige hulpmiddelen zoals blogs met uitleg en natuurlijk youtube!!

Naast het maken van de website komen er natuurlijk nog een heleboel andere zaken om de hoek kijken. Er moesten foto’s gemaakt worden, categorieën bedacht en de inschrijving bij de Kamer van Koophandel moest worden voltooid.

Ondanks het feit dat in dit alles een hoop tijd ging zitten, ben ik ondertussen natuurlijk ook nog bezig met het leukste onderdeel van deze uit de hand gegroeide hobby, namelijk het maken van de kaarsen. In de zomerperiode stonden er voor mij geen markten of braderieën op het programma, maar de productie liep gewoon door.

Het moeilijkste van dit hele avontuur is misschien wel alle gave mogelijkheden die er zijn in de kaarsen wereld. Ik moet me heel erg inhouden om niet elke leuke mal die ik tegen kom te kopen. Momenteel heb ik al zo’n 40 modellen, die bijna allemaal getest zijn en dus klaar zijn voor de verkoop. De modellen die bijna klaar zijn, zullen binnenkort hier aangekondigd worden en dan ook snel op de website verschijnen!!

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop